|
Як правильно чистити картридж для XROS 3?
|
|
| menigorek | Дата: Понеділок, 29.12.2025, 11:31 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго! Підкажіть, чи варто брати Vaporesso XROS 3 Mini, якщо я хочу щось маленьке під щоденний стиль життя? Бо я багато часу проводжу поза домом і хочу, щоб батарея тримала хоча б день активного використання.
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Понеділок, 29.12.2025, 11:31 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Я теж багато часу гуляю з підом у кишені, і для мене це важливо. Vaporesso XROS 3 Mini тримає заряд набагато краще, ніж мій попередній пристрій. Він не великий, але батарея 1000 мАг дозволяє використовувати його цілий день без підзарядки. Я навіть не ношу пауербанк окремо.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Понеділок, 29.12.2025, 11:32 | Повідомлення # 3 |
|
Генерал-майор
|
Повідомлення відредагував menigorek - Понеділок, 29.12.2025, 11:33 |
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Понеділок, 29.12.2025, 11:34 | Повідомлення # 4 |
|
Генерал-майор
| Щоб не помилитися з покупкою vaporesso xros 3 mini https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1162-vaporesso-xros-3-mini.html я рекомендую звертатися до цього вейп-шопу, де я вже кілька разів замовляв под системи, картриджі і навіть рідини для пода. У них часто є варіанти зі знижками, різні кольори та комплектації, а ще вони дають базову консультацію по вибору пристрою. Я особисто питав їм про різницю між Mini і стандартними XROS, і мені все детально пояснили без зайвого тиску на покупку. Доставка у мене завжди була швидкою, іноді вже на наступний день після замовлення. Якщо хочеш бути впевнений, що отримуєш саме справжній продукт і нічого не підробку, це одне з найкращих місць для покупки.
|
| |
|
|