19.01.2026, Понеділок, 17:18
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Перевірена служба доставки
la2217596Дата: Середа, 14.01.2026, 15:29 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзі, потрібна перевірена служба доствки, які є варіанти в Україні, щоб реально можна було довіряти?

HzBoyДата: Середа, 14.01.2026, 15:32 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені дуже сподобався сервіс GlobalPost, адже нарешті я знайшла компанію, яка дозволяє швидко та надійно відправити посилку чи вантаж з України без зайвих турбот. Весь процес оформлення пройшов надзвичайно легко, і я була приємно здивована, що компанія гарантує митне оформлення у 220+ країн https://tribune.com.ua/iak-shvydko-nadiino-harantiieiu-mytnoho/ мій вантаж прибув вчасно, без жодних затримок, а я змогла відстежувати його на кожному етапі. Також радує, що GlobalPost працює як з приватними посилками, так і з комерційними вантажами, що дуже зручно для бізнесу. Висока швидкість доставки не впливає на надійність – все прийшло в ідеальному стані. Я точно рекомендую цю компанію друзям і колегам, бо таких сервісів, які поєднують швидкість, гарантію митного оформлення та надійність, дуже мало. Тепер я спокійно можу відправляти посилки у понад 220 країн світу, знаючи, що мої відправлення у безпеці.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: