Цитата akhamsa (

)
Після чергового огляду та аналізів гінеколог почав наполягати на гістеректомії через високі ризики онкології в майбутньому. Мені страшно навіть думати про таку радикальну операцію, бо здається, що після цього я перестану відчувати себе жінкою. Постійно мучать сумніви, чи справді це єдиний вихід, чи просто лікарі хочуть перестрахуватися, не пропонуючи жодної альтернативи.
Раджу відкинути емоції та знайти професійну медичну відповідь на всі ваші побоювання щодо інтимного життя та здоров'я. Дуже детально про це можна дізнатись в новинах на https://www.lissod.com.ua/ua....ez-tabu де досвідчені oнкогінекологи пояснюють кожен нюанс операції без зайвих міфів.
Фахівці клініки наголошують, що головна мета такої профілактики це збереження життя, а сучасні технології дозволяють провести втручання мінімально травматично. Працівники закладу завжди підтримують пацієнток психологічно та допомагають адаптуватися до нового стану організму.
Ви отримаєте чітке розуміння того, як зміниться ваше самопочуття і чому не варто боятися передчасної старості. Рекомендую спочатку пройти консультацію в експертному центрі, де спеціалісти зможуть підтвердити або спростувати необхідність операції на основі міжнародних протоколів. Такий підхід дасть вам спокій та гарантію безпечного майбутнього без страху перед онкологією. Пам'ятайте, що ваше здоров'я у ваших руках і знання це найкращі ліки проти страху.