|
Наскільки дорого виходить міжнародний трансфер Львів - Варша
|
|
| vasya195 | Дата: П`ятниця, Вчора, 21:56 | Повідомлення # 1 |
 Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підскажіть, будь ласка, хто недавно їхав із Львова до Варшави і мав досвід саме міжнародного трансферу, бо хочу спланувати поїздку перед поїздкою на роботу/відпочинок у Польщу. Скільки реально виходить за такі перевезення, якщо їхати не автобусом, а якимось іншим комфортнішим способом, без довгих пересадок, кордонів та очікування? Цікавить приблизна вартість у євро/гривнях за подібну дистанцію, скільки годин може зайняти, і які фактори впливають на кінцеву ціну (тип авто, кількість людей тощо). Можливо, хтось порівнював різні варіанти по бюджету і часу — поділіться, будь ласка, своїм досвідом та порадами, що краще обрати, щоб не переплатити і при цьому не мучитись у дорозі.
|
| |
|
|
| xtrance1991 | Дата: П`ятниця, Вчора, 21:58 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я свого часу аналізував різні варіанти міжміського пересування між Львовом і Варшавою перед подорожжю, і можу орієнтовно описати, що дешевші варіанти — це, звісно, великі рейсові автобуси або потяги, а дорожчі — індивідуальні замовлення авто чи таксі на прямий маршрут без пересадок. Наприклад, квиток на міжнародний рейсовий автобус може коштувати порівняно недорого і бути багатозручним, а індивідуальний транспорт, який везе без зупинок і з комфортом, зазвичай має значно вищу ціну за подібну відстань. На вартість впливають такі речі як сам маршрут, кількість пасажирів, комфорт авто, можливість зупинок, митні процедури та сезонність, коли попит може підвищувати ціни. Багато людей комбінують варіанти: автобус чи поїзд до кордону, а далі вже приватний транспорт — це інколи дешевше, ніж їхати одним прямим трансфером на всю відстань.
|
| |
|
|