27.01.2026, Вівторок, 18:01
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Які основні ознаки тинітусу - як розпізнати захворювання на
bolshechem_zhiznДата: Четвер, 22.01.2026, 15:37 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Які основні ознаки тинітусу - як розпізнати захворювання на першій стадії? У чому полягає суть захворювання і як воно проявляється, чи залежить від віку? Що відбувається з кровообігом у ділянці шийно-хребтового відділу під час шуму у вухах?

akhamsaДата: Четвер, 22.01.2026, 15:37 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я теж цікавився цією темою, причини виникнення гулу у вухах неоднозначні, вони можуть супроводжуватись багатьма захворюваннями, в тому числі внаслідок травми голови чи шиї. Тинітус найчастіше зустрічається у людей похилого віку, але може виникати значно раніше.

bitehДата: Четвер, 22.01.2026, 15:38 | Повідомлення # 3
Полковник
Причини, що призводять до тинітусу можуть бути різноманітними. Основними фактороми є травми, прийом лікарських препаратів, закладення вух, потупова втрата слуху. Це може призвести до утворення гулу, який не проходить без лікування.

cocacolaДата: Четвер, 22.01.2026, 15:38 | Повідомлення # 4
Подполковник
Якщо цікаво, можу поділитись інформацією про тинітус - гул у голові і закладеність вух https://invivo.ua/uk....echenie яку я знайшов на сайті лабораторій ІНВІВО, стаття добре пояснює причини виникнення, основні симптоми, методи діагностики та способи лікування.
Для того щоб не марнувати час, необхідно одразу звертатись до лікаря на консультацію, адже гул у вухах може перейти до повної втрати слуху. Для профілактики захворювання слід дотримуватись рекомендацій лікаря, не зловживати лікарськими препаратами та не займатись самолікуванням.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: