12.09.2026, Субота, 12:58
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чистка труб
katrinivonovaДата: Неділя, 01.02.2026, 12:32 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Які компанії зараз надають послуги чистки каналізаційних труб у квартирах і приватних будинках?

fial1771laДата: Понеділок, 02.02.2026, 21:34 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Нещодавно ми замовляли чистку труб у компанії Trubolub https://vash.if.ua/chym-vi....stiynoi і залишилися дуже задоволені результатом. Роботи виконали швидко, акуратно та без зайвого клопоту. Фахівці одразу визначили причину засмічення й підібрали оптимальний спосіб очищення. Після їхнього візиту каналізація працює без перебоїв, зник неприємний запах і вода сходить ідеально. Приємно мати справу з компанією, яка відповідально ставиться до своєї роботи.

mk7110115Дата: Четвер, 16.04.2026, 13:04 | Повідомлення # 3
Рядовой
Хлопці, хтось стикався з тим, що звичайні магазинні «кроти» взагалі не беруть застарілий наліт у трубах? У мене в приватному будинку система стара, і здається, що там уже нічого не допомагає. Може, є якісь дієві хімічні розчини чи промислові засоби, які реально роз'їдають усю ту гидоту, але при цьому не знищать самі труби остаточно? Буду вдячний за пораду, бо вже не знаю, за що хапатися.

rittiukiaДата: Четвер, 16.04.2026, 13:05 | Повідомлення # 4
Подполковник
У нас та сама історія.

makarickckckДата: Четвер, 16.04.2026, 13:08 | Повідомлення # 5
Подполковник
Цитата mk7110115 ()
Хлопці, хтось стикався з тим, що звичайні магазинні «кроти» взагалі не беруть застарілий наліт у трубах? У мене в приватному будинку система стара, і здається, що там уже нічого не допомагає. Може, є якісь дієві хімічні розчини чи промислові засоби, які реально роз'їдають усю ту гидоту, але при цьому не знищать самі труби остаточно? Буду вдячний за пораду, бо вже не знаю, за що хапатися.

Слухай, я теж довго мучився з цією проблемою, поки знайомий сантехнік не порадив спробувати ортофосфорну кислоту 75% https://fertelement.com.ua/uk/41-кислоти/p/399-ортофосфорна-кислота-75 Вона реально роз'їдає навіть той наліт, який роками там накопичувався. Головне — працювати в рукавичках і не залишати її всередині занадто надовго, щоб не пошкодити ущільнювачі. Я собі замовляв її через інтернет у магазині Родючий Елемент. Там якраз була нормальна концентрація та адекватна ціна. Спробуй, бо звичайні засоби з супермаркету порівняно з нею просто вода.

payulassДата: Четвер, 16.04.2026, 13:10 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Підтримую на всі сто, бо мій чоловік теж так рятував наші труби на кухні минулого року. Він десь вичитав про цю ортофосфорну кислоту, і я спочатку переживала, щоб нічого не зіпсував, але результат перевершив очікування. Тепер вода стікає миттєво, і ніякого неприємного запаху з раковини немає.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: