| mariiashevchenko09 | Дата: Вівторок, 17.02.2026, 15:21 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дівчата, привіт! Потрібна порада. У мого чоловіка серйозна проблема з алкоголем, останнім часом постійні запої, він став агресивним, втратив роботу. Я вже не знаю, що робити, сама не справляюсь. Шукаю хорошу клініку для лікування алкоголізму у Львові. Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/lviv/likuvannia-alkogolizmu-lviv/ - це Наркологічна клініка Олега Василенко. Хтось має досвід? Як там умови, персонал, ціни? Чи реально допомагають? Буду вдячна за будь-яку інформацію!
|
| |
|
|
| antonpovichenko | Дата: Вівторок, 17.02.2026, 15:21 | Повідомлення # 2 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| mariiashevchenko09, вітаю! На жаль, мав сумний досвід з братом, тому можу розповісти. Саме зверталися в клініку Олега Василенко у Львові на лікування алкоголізму – і це було найкраще рішення. Вони знаходяться у Львові, зручно дістатися.
Що важливо: клініка має ліцензію, лікарі справжні професіонали – наркологи, психологи, психотерапевти, ціла команда працює з кожним пацієнтом. Брат пройшов повний курс: спочатку виведення із запою та детоксикація, потім реабілітація, кодування, робота з психологами. Я приїжджав до нього – умови дуже гідні, чисто, комфортні палати, годували добре. А головне – персонал дійсно переймається долею пацієнтів.
Ціни, до речі, адекватні, можна попередньо дізнатися на сайті. І що дуже важливо – повна анонімність. Ніхто нікуди не повідомляє, на облік не ставлять.
Зараз минуло два роки, брат тверезий, працює, все добре. Тож я дуже рекомендую звернутися саме сюди. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше.
|
| |
|
|