25.02.2026, Середа, 14:46
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допомога нарколога в Миколаєві
mariiashevchenko09Дата: Вівторок, 17.02.2026, 15:53 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 1
Статус: Offline
Добрий вечір!
Звертаюся до тих, хто стикався з проблемою наркозалежності в сім'ї. У мого сина біда – вживає важкі наркотики, останнім часом постійна ломка, агресія, вдома просто пекло. Перепробували багато чого, але він зривається. Хочу спробувати професійне лікування, але боюся помилитися з вибором клініки.

Знайшла в інтернеті наркологічну клініку Samara-med у Миколаєві, сайт https://samara-med.com/mykolayiv/
Пишуть, що лікують наркоманію, є програма реабілітації, працюють психологи. Хтось має реальний досвід? Чи є результати? І як взагалі там із безпекою та умовами?

antonpovichenkoДата: Вівторок, 17.02.2026, 15:55 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
mariiashevchenko09, добрий вечір!
У мого племінника була схожа ситуація – сіль, важкі зриви, лікування вдома не допомагало. Ми звернулися в Samara-med півтора року тому. Можу поділитися деталями, щоб ви мали уявлення.

Перше, що хочу відзначити – це чесність лікарів. Вони одразу сказали, що швидкого дива не буде, що треба налаштовуватися на довгу роботу. Племінник пробув у стаціонарі майже 4 місяці. Програма комплексна: спочатку детокс і зняття ломки (це буквально кілька днів), а потім основна робота – щоденні заняття з психологами, групова терапія, арт-терапія, навіть фізичні навантаження. Він казав, що найважче було не фізично, а психологічно – "перепрошивати" мозок.

Щодо умов: клініка в Миколаєві, палати на двох, є все необхідне, годували добре, територія закрита. Ми могли приїжджати в гості, спілкуватися з лікарем.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: