|
Де зараз краще купити картридж для XROS 5?
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Неділя, 15.03.2026, 10:20 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, де зараз люди зазвичай купують картридж для Xros 5 через інтернет? Нещодавно перейшов на цю под-систему і поки ще не дуже розумію, де краще брати розхідники. У звичайних магазинах біля мене вибір маленький, а іноді взагалі немає потрібного опору. Коли почав дивитися онлайн, то побачив багато різних сайтів і трохи розгубився. Не зовсім зрозуміло, де продають оригінальні картриджі, а де можуть бути якісь копії. Може хтось уже регулярно замовляє картриджі для Xros 5 в інтернеті й може поділитися, як ви обираєте магазин і на що звертаєте увагу перед покупкою?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Неділя, 15.03.2026, 10:21 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Я теж з таким стикався, коли тільки взяв Xros. Спочатку брав картриджі у звичайному магазині біля дому, але там постійно або немає потрібного опору, або залишився один-два. Потім почав дивитися в інтернеті. Я зазвичай читаю відгуки людей і дивлюся, чи пишуть вони, що картриджі оригінальні. Ще звертаю увагу на упаковку і на те, чи приходять вони запаяні. Один раз замовив так прийшло все нормально, без протікань і працюють як треба.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Неділя, 15.03.2026, 10:21 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-полковник
| У мене трохи схожа історія. Коли перейшов на Xros, зрозумів, що картриджі це те, що доводиться купувати постійно. Я зазвичай дивлюся на форумах, де люди пишуть про свій досвід. Якщо кілька людей кажуть, що картриджі приходять свіжі і не підтікають тоді вже можна пробувати замовляти. Бо був випадок, коли купив десь дешевше, а вони почали підтікати буквально через пару днів.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Неділя, 15.03.2026, 10:22 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Цитата HzBoy (  ) У мене трохи схожа історія. Коли перейшов на Xros, зрозумів, що картриджі це те, що доводиться купувати постійно. Я зазвичай дивлюся на форумах, де люди пишуть про свій досвід. Якщо кілька людей кажуть, що картриджі приходять свіжі і не підтікають тоді вже можна пробувати замовляти. Бо був випадок, коли купив десь дешевше, а вони почали підтікати буквально через пару днів. З власного досвіду скажу якщо потрібен нормальний картридж для хрос 5 https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/ то я б радив не морочитись і одразу звертатись в інтернет-магазин bambuk. Я сам там уже кілька разів замовляв, бо спочатку купував у різних місцях і чесно попадались або підробки, або картриджі які починали текти через пару днів. Тут усе прийшло нормально запаковане, оригінал, поставив у девайс і все працює як треба: тяга рівна, смак тримається, нічого не плюється. Замовлення оформив швидко, відправили без затягувань. Тому моя порада проста якщо не хочете експериментів з якістю, краще брати там, бо я вже перевірив на собі і тепер тільки там і замовляю.
|
| |
|
|