| antonpovichenko | Дата: Вівторок, Вчора, 17:33 | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім доброго дня. Потрібна допомога з вибором закладу. Шукаю перевірену клініку відновлення та реабілітації в Україні для батька після складної операції. Головне — наявність кваліфікованих реабілітологів та нормальні умови, щоб людина почувалася комфортно. Хто проходив через це, де реально допомагають повернутися до нормального життя? Буду вдячний за конкретні назви.
|
| |
|
|
| mariiashevchenko09 | Дата: Вівторок, Вчора, 17:40 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| antonpovichenko, вітаю Ми пів року тому зіткнулися з такою ж проблемою і за порадою лікарів звернулися до центру св.Іоанна.
Можу сказати, що це був найкращий вибір. У св.Іоанна дуже сильна медична команда — вони буквально живуть успіхами своїх пацієнтів. Мені дуже сподобалося, що програма відновлення була дуже насиченою, але при цьому враховувала вік і самопочуття. Там дуже світло, чисто, немає цього гнітючого лікарняного запаху, а ставлення персоналу неймовірно тепле. Тато спочатку був налаштований скептично, але завдяки підтримці фахівців у нього з'явилася мотивація займатися. Результат ми побачили вже за кілька тижнів. Подивіться їхній сайт, там можна почитати про напрямки роботи: https://st-johana.com.ua/
|
| |
|
|