| mariiashevchenko09 | Дата: Середа, Вчора, 19:05 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт! Друзі, порадьте перевірений сервіс готової їжі в Івано-Франківську. Почала активно ходити в зал, тренер каже, що треба чітко стежити за білками та калоріями, а я терпіти не можу готувати про запас і розкладати все по баночках. Бачила рекламу компанії Smakovski, у них ніби є спеціальні меню для спортсменів. Хтось брав у них раціони на постійній основі? Чи смачна їжа і чи не запізнюються кур'єри зранку?
|
| |
|
|
| antonpovichenko | Дата: Середа, Вчора, 19:06 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| mariiashevchenko09, доброго дня! Я сам уже пів року на «масі», тож питання харчування для мене було критичним, поки не перейшов на меню від команди Smakovski. Для мене в Івано-Франківську це став ідеальний варіант, щоб закрити питання КБЖУ без зайвих нервів.
Що мені найбільше подобається в роботі команди Smakovski, так це стабільна якість продуктів і точність у розрахунках. Щоранку працює доставка прямо під двері — кур’єр привозить свіжий набір боксів на весь день, і я точно знаю, що отримаю свою норму білка. Меню дуже різноманітне: багато м’яса, риби, цікавих каш і овочів, усе дуже смачне і не набридає. Завдяки їм я нарешті побачив прогрес у залі, бо перестав пропускати прийоми їжі. Дуже раджу спробувати, це реально економить час і дає результат: https://smakovski.com.ua/
|
| |
|
|