08.09.2026, Вівторок, 13:44
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи існують фіксатори макіяжу з ефектом сяяння?
linainvers534Дата: Вівторок, 28.04.2026, 04:44 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу додати своєму образу трохи магії! Скоро важлива подія, і я шукаю засіб, який не просто закріпить тональний крем, а й додасть шкірі легкого, здорового блиску. Чула про спреї зі світловідбиваючими частинками. Чи не підкреслюють вони пори? Поділіться, будь ласка, власним досвідом, бо хочеться виглядати на всі сто і сяяти від щастя у прямому сенсі!

marisella89Дата: Вівторок, 28.04.2026, 04:52 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Сяяння — це саме те, що робить образ живим, тому я вас дуже розумію! Я шукала такий продукт кілька місяців, перебираючи різні варіанти, бо боялася ефекту жирного блиску. Нарешті знайшла спрей із найдрібнішими світловідбиваючими частинками, які дають той самий ефект "вологої шкіри". Використовую його як фінальний штрих: заплющую очі, роблю пару пшиків і насолоджуюся результатом. Виявилося, що якісні фіксатори для макіяжу https://zola.ua/sprejj-fiksator з ілюмінайзером не тільки тримають косметику, а й візуально розгладжують текстуру обличчя. Пори не підкреслюються, навпаки, шкіра ніби підсвічена зсередини. Тепер на будь-яких фото мій вигляд просто бездоганний, і я почуваюся максимально впевнено. Рада, що зважилася на цей експеримент, бо засіб спрацював саме так, як я очікувала, і додав того самого чарівного блиску без зайвих зусиль.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: