|
Дапоксетин
|
|
| zheniakrasnov | Дата: Понеділок, 22.04.2019, 20:40 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| А это правда, что такой препарат, как дапоксетин способствует продлению секса в несколько раз? Я только слышал раньше про такое, но вот нашёл, что можно заказать на https://medko.com.ua/dapoxetine.html Может-то попробовать и удивить жену как-то?
|
| |
|
|
| loiujlmkl | Дата: Четвер, 25.04.2019, 07:39 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
| Спасибо.
|
| |
|
|
| oksana_pavlova | Дата: Неділя, 05.05.2019, 14:06 | Повідомлення # 3 |
 Майор
| Почему бы и нет? Попробовать можно всегда, думаю у вас получиться её приятно удивить. Я слышал пару раз, как принимали подобные препараты и все было отлично.
|
| |
|
|
| DeProftPalysG | Дата: П`ятниця, 17.05.2019, 14:41 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Не знаю, не слышал ни раз о таком препарате
|
| |
|
|
| boyleryodessa24 | Дата: П`ятниця, 23.08.2024, 13:12 | Повідомлення # 5 |
|
Генерал-майор
| Дапоксетин https://pharmukraine.org/ua/dapoxetin.html — це лікарський засіб, призначений для лікування передчасної еякуляції у чоловіків. На відміну від препаратів, які зазвичай використовуються для лікування еректильної дисфункції, дапоксетин безпосередньо впливає на механізми, що регулюють контроль над еякуляцією.
Дапоксетин відноситься до класу селективних інгібіторів зворотного захоплення серотоніну (СІОЗС). Серотонін — це нейромедіатор, який грає важливу роль в регуляції настрою та емоційного стану, а також у контролі над еякуляцією. Підвищення рівня серотоніну в центральній нервовій системі допомагає продовжити час до настання еякуляції, що може значно поліпшити якість статевого життя.
Зазвичай дапоксетин застосовується у вигляді таблеток і приймається за 1-3 години до передбачуваного статевого акту. Це дозволяє досягти максимального ефекту та підвищити контроль над моментом еякуляції. Препарат починає діяти через відносно короткий час після прийому, що робить його зручним для спонтанного використання.
Звичайна дозування дапоксетину складає 30 або 60 мг. Початкова доза часто становить 30 мг, а при необхідності її можна збільшити до 60 мг, якщо перший варіант виявився недостатньо ефективним. Збільшення дози слід проводити тільки під наглядом лікаря, щоб уникнути можливих побічних ефектів.
Побічні ефекти дапоксетину можуть включати головний біль, нудоту, запаморочення, сухість у роті та порушення сну. У рідкісних випадках можуть спостерігатися більш серйозні побічні ефекти, такі як зміни в настрої або поведінці. Важливо повідомляти лікаря про будь-які небажані реакції, щоб забезпечити безпечне та ефективне лікування.
Дапоксетин може бути особливо корисним для чоловіків, які стикаються з проблемою передчасної еякуляції, що негативно впливає на їхнє сексуальне життя та самовідчуття. Як і будь-який інший препарат, його застосування має відбуватися під контролем лікаря, який допоможе підібрати оптимальну дозу та забезпечити ефективність лікування.
|
| |
|
|