|
Хочу взяти вейп, але не знаю з чого почати що порадите?
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Вівторок, 05.05.2026, 14:49 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Стільки шуму навколо тих вейпів, а я досі не можу второпати, чи є в них реальний сенс. Усі знайомі ходять з цими електронними дудками, пускають хмари, а як спитаєш, що краще взяти починають грузити якимись омами, ватами і акумами. Мені просто треба щось на заміну звичайним сигаретам, щоб не смерділо тютюном у кімнаті. Але віддавати півстипендії за незрозумілу коробку, яка через тиждень потече в кишеню, якось не дуже хочеться. Що зараз є нормальне і зрозуміле для чайника? Щоб просто залив рідину, покурив і не парився з намотуванням якихось дротів.
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Вівторок, 05.05.2026, 14:49 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Забудь про ті великі коробки з дротами, то вже минуле століття для гіків. Зараз рулять звичайні поди на змінних картриджах. Купив девайс, походив з ним тижнів два-три, відчув, що смак став гірчити просто викинув пластиковий верх і вставив новий. Все. Жодної мороки з чисткою чи ватою. Єдиний лайфхак: завжди після заправки нового картриджа дай йому постояти хвилин 10. Якщо одразу почнеш тягнути, спалиш випарник в першу ж секунду, і доведеться викидати свіженький розхідник.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Вівторок, 05.05.2026, 14:50 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-полковник
| Брав я якось ту бандуру з екранами. Постійно протікає в барсетку, кнопки самі натискаються в машині... Викидав гроші на вітер. Для тих у кого немає часу гратися з обслуговуванням, треба брати найпростіші стіки типу іксроса. Тяга спрацьовує просто від вдиху. Кинув у кишеню і забув. Тільки дивись щоб батарея була десь на 1000 міліампер, бо менші акуми здохнуть ще до обідньої перерви.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Вівторок, 05.05.2026, 14:52 | Повідомлення # 4 |
|
Генерал-майор
| Цитата HzBoy (  ) Брав я якось ту бандуру з екранами. Постійно протікає в барсетку, кнопки самі натискаються в машині... Викидав гроші на вітер. Для тих у кого немає часу гратися з обслуговуванням, треба брати найпростіші стіки типу іксроса. Тяга спрацьовує просто від вдиху. Кинув у кишеню і забув. Тільки дивись щоб батарея була десь на 1000 міліампер, бо менші акуми здохнуть ще до обідньої перерви. Тут питання навіть не в самому залізі, а в тому, що ти туди будеш лити. Більшість новачків купують нормальний пристрій, але заливають найдешевшу солодку бодягу, яка вбиває розхідник за три дні. Вата просто закоксовується від цукру. Тому відразу орієнтуйся на прості фруктові смаки або м'яту, і дивись щоб на банці писало 50/50 це правильна густота для таких маленьких систем. І не бери відразу міцність 50 мг, бо горло буде дерти страшенно і кашлятимеш довго. Стартуй з 20 мг (або 2%). Загалом, просто знайди нормальний шоп купити вейп https://smolnet.pro/uk/6-elektronnye-sigarety-vejpy-pod-sistemy тут, і бери популярні моделі, на які завжди є запчастини в наявності.
|
| |
|
|