| la2217596 | Дата: Середа, 13.05.2026, 16:13 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Працюю з невеликим інтернет-магазином і останнім часом задумався про рекламний аудит, бо здається, що частина бюджету просто «розчиняється». Компаній зараз багато, і кожна пише, що саме вони все виправлять за кілька днів. Хотілося б зрозуміти, на що ви реально дивитесь при виборі підрядника? Чи важливо, щоб показували кейси саме у вашій ніші? І як зрозуміти, що аудит буде не для галочки, а з нормальними висновками та порадами? Буду вдячний за досвід і рекомендації.
|
| |
|
|
| zanzila157 | Дата: Субота, 16.05.2026, 06:54 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Коли я вперше звернулася до рекламної агенції, то мала сумний досвід постійного зливу бюджету на рекламу без нормального результату. Гроші витрачалися щотижня, а заявок більше не ставало, тому я вирішила знайти компанію, яка реально аналізує ситуацію, а не просто запускає рекламу навмання. Саме тому звернула увагу на компанію WebNewton, де мені порадили почати з рекламного аудиту https://webnewton.com/advertising-audit/ чесно кажучи, я навіть не думала, що в налаштуваннях може бути стільки помилок і зайвих витрат. Спеціалісти детально показали, куди саме йде рекламний бюджет, які кампанії працюють погано, а які варто масштабувати. Після цього реклама стала значно ефективнішою, а кількість звернень помітно зросла вже через короткий час. Дуже сподобалося, що тут не нав’язують непотрібні послуги, а реально допомагають бізнесу економити та заробляти більше. Тепер я точно розумію, чому варто обирати перевірену рекламну агенцію, адже професійний підхід одразу видно по результатах.
|
| |
|
|