15.06.2026, Понеділок, 03:09
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто замовляв повний супровід похорону в Києві?
laxec44156Дата: П`ятниця, 15.05.2026, 15:38 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Кияни, підкажіть щодо повного супроводу похорону. Помер близький родич, я зараз морально не витягую бігати по кабінетах. Цікавить, чи реально знайти контору, яка забере на себе взагалі все: морг, РАЦС, кладовище та саму церемонію. Чи справді це працює як обіцяють, чи все одно смикають за кожну довідку? Боюся прихованих доплат у фіналі. Який зараз реальний бюджет на такі послуги під ключ?

misterbicipsДата: П`ятниця, 15.05.2026, 15:39 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Ми організовували так прощання минулого літа. Якщо брати комплекс, то агент реально бере паспорт померлого і сам об'їжджає всі інстанції. Ви тільки обираєте атрибутику в каталозі. Це дуже економить нерви, бо в чергах можна простояти весь день. По грошах розраховуйте приблизно на тринадцять-п'ятнадцять тисяч за базу. Окремо зазвичай йде тільки поминальний обід. Головне, щоб фірма була перевірена, інакше в морзі почнуть вимагати гроші зверху за кожен крок.

laxec44156Дата: П`ятниця, 15.05.2026, 15:39 | Повідомлення # 3
Сержант
А як щодо моргів, чи агент сам домовляється про час видачі тіла та підготовку? Боюся, що санітари на місці почнуть "кошмарити" за зберігання або одежу. Чи входить у такий супровід вибір місця на цвинтарі, чи це окрема історія з хабарями? Хочеться розуміти, чи є сенс платити за такий сервіс, чи простіше знайти окремо водія та копачів. У мене зараз зовсім немає часу розбиратися в нюансах, хочу закрити питання одним договором. Скільки по часу займає оформлення всіх паперів через посередника? Бо чув, що без зв'язків гербове свідоцтво можна чекати довго. Бюджет у мене не гумовий, тому кожна тисяча на рахунку.

misterbicipsДата: П`ятниця, 15.05.2026, 15:39 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Оформлення через службу зазвичай займає один день, бо в агентів там усе на потоці. Щодо моргу, то нормальний супровід якраз і передбачає, що агент сам завозить речі та узгоджує час. На власному досвіді переконався, що повний супровід похорону в Києві від ритуальної служби “ПП Прядко” https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ дозволяє уникнути будь-яких незрозумілих доплат.
У них усе прописано в кошторисі: від труни до автобуса для родичів. Раджу обирати пакет середнього рівня, бо там якість атрибутики значно краща за мінімальну. Обов'язково уточніть вартість копки могили, бо на різних кладовищах тарифи відрізняються. Такий підхід реально звільняє руки і дає можливість спокійно попрощатися з людиною.
Прах або місце для поховання вони теж допомагають оформити офіційно. Головне не ведіться на сумнівних агентів під лікарнями, краще звертатися в офіс.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: