08.09.2026, Вівторок, 17:50
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купівля рушниці онлайн: де замовити гладкоствольну зброю?
pepeapprovedДата: Вівторок, 19.05.2026, 19:50 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітання всім. Задався метою купити класичну двостволку вертикалку. Почав шукати варіанти в мережі і щось розгубився — сайтів купа, ціни скачуть. Хтось уже мав досвід купувати гладкоствольну зброю через інтернет-магазини з доставкою спецзв'язком? Підкажіть перевірені місця, де не надурять і пришлють реально якісний екземпляр із нормальним зведенням стволів.

silentarc1234tДата: Вівторок, 19.05.2026, 19:56 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Сумніви тут цілком виправдані, сам дуже довго вагався, коли купував вертикалку для стендової стрільби, річ усе ж таки не з дешевих. Розглядав варіант поїхати на збройовий завод або шукати б/в варіанти у відмінному стані через знайомих інструкторів на стенді. Але у знайомих нічого підходящого не було, а їздити по країні зараз не дуже зручно і накладно по фінансах. Короче, сильно не мудрував і оформив покупку через великий збройовий портал в інтернеті, у них там якраз була потрібна мені гладкоствольна зброя https://safari.dp.ua/ua/gladkostvolnoe-orugie зі знижкою. Процедура пересилання пройшла нормально, документи підготували правильно, в дозвільній потім питань не виникло. З мінусів можу назвати роботу їхньої гарячої лінії, бо іноді доводилося чекати на лінії по десять хвилин, щоб просто уточнити статус відправки. Але якістю самого екземпляра я задоволений на всі сто відсотків. Мій висновок: якщо точно знаєш, яка модель потрібна, можна сміливо замовляти онлайн і не переплачувати місцевим перекупникам.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: