17.06.2026, Середа, 06:55
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де реально знайти олівкове дерево для посадки?
misterbicipsДата: П`ятниця, 22.05.2026, 11:51 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, чи хтось замовляв олівкове дерево в українських агромагазинах? Дуже хочу спробувати виростити його у великому контейнері на терасі. Розумію, що культура не зовсім звична для нашого клімату, але цікавість перемагає 🙂 Хотілося б купити здоровий саджанець у магазині, де не підсовують слабкі рослини. Якщо є перевірені варіанти — буду щиро вдячна за рекомендації.

HzBoyДата: Вівторок, 26.05.2026, 10:40 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Давно хотіла мати вдома власне олівкове дерево https://agro-market.net/ua/catalog/cat/olivka/ тому дуже відповідально обирала магазин для покупки. Хотілося знайти не просто красиву рослину, а дійсно якісний саджанець, який добре приживеться. Саме тому замовлення зробила в Agro-Market, і результат мене приємно здивував. Рослина приїхала дуже доглянута, із сильним корінням та здоровим листям. Видно, що магазин уважно ставиться до кожного замовлення та дбає про репутацію. Особливо сподобалося, що тут дають гарантію якості, тому купувати було спокійно. Оливкове дерево чудово адаптувалося після пересадки й стало справжньою прикрасою будинку. Також приємно, що доставка доступна по всій Україні, тому можна без проблем отримати рідкісні рослини навіть у невеликому місті. Тепер із задоволенням рекомендую цей магазин усім, хто любить красиві та якісні рослини.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: