| HzBoy | Дата: Неділя, 21.06.2026, 06:42 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дівчатка (і хлопці, які розбираються в дизайні), у мене до вас питання на засипку! Мрію про широкоформатний керамограніт для вітальні, щоб було без швів і виглядало, як дороге мармурове покриття. Але коли я почала шукати цей величезний керамограніт (розміри метр на метр і більше), то зрозуміла, що не всі постачальники хочуть возити його в маленькій кількості. В основному кажуть: "Беріть палету, інакше відмова". А в мене квартира, а не ТРЦ! Я готова переплатити за доставку зі складу, але шукаю компанію, яка піде назустріч і продасть штук 10-15 плит широкоформатного керамограніту, не дивлячись косо. Порадьте, де купити таку красу, щоб ще й менеджер був привітним і допоміг із розрахунком.
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Понеділок, 22.06.2026, 17:04 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Коли ми вперше використали широкоформатний керамограніт https://genfasad.com.ua/cat-product/keramohranit/ у проєкті через Genfasad, результат перевершив очікування. Великий формат дозволяє створювати монолітні поверхні, які виглядають дуже сучасно і дорого. Матеріал має високу міцність і підходить для інтенсивної експлуатації. Особливо добре він проявляє себе на фасадах великих будівель. Догляд за ним мінімальний, що важливо для комерційних об’єктів. Клієнти одразу відзначили естетику і преміальність вигляду. Це рішення стало одним із наших стандартів у нових проєктах.
|
| |
|
|