|
Потрібні гроші у Вінниці, але зп неофіційна-банк не варіант
|
|
| HzBoy | Дата: Середа, 24.06.2026, 21:20 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Потрібно терміново заплатити за ремонт машини, а офіційно я ніде не оформлений. Зарплату отримую на картку, але банк уже двічі відмовив, бо немає довідки про доходи. Хто брав невелику позику в такій ситуації? Цікавить, чи реально оформити онлайн без купи паперів і не встрягти потім у неприємні сюрпризи.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 24.06.2026, 21:21 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-полковник
| Якщо сума невелика і ти точно знаєш, з чого повернеш, дивись саме на МФО, а не подавай ще десять заявок у банки. Там зазвичай потрібні паспорт, ІПН і своя картка, але рішення все одно не гарантують. Перед підтвердженням перевір суму до повернення, ставку, комісію та дату платежу. Не бери із запасом, бо відсотки рахуються за дні.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Середа, 24.06.2026, 21:21 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-полковник
| Дякую, зрозуміло. Мені треба приблизно 7 тисяч, повернути зможу десь за два тижні, коли отримаю оплату за роботу. Якщо оформляти без офіційної зарплати, чи не буде проблем із верифікацією картки? І ще хвилює, що буде, якщо оплата затримається на кілька днів. Чи краще одразу брати короткий строк, чи вибрати довший, щоб не нервувати через дату?
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 24.06.2026, 21:23 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-полковник
| Я оформлював у схожій ситуації в MФО Limon Credit у Вінниці https://limon-credit.com.ua/uk/product/kredyt-vinnytsia Для заявки мені вистачило паспорта, ІПН і картки на своє ім'я, довідку з роботи не просили. Я б на твоєму місці ставив суму рівно під потребу і строк з невеликим запасом, але без зайвих днів. Перед підписанням звір, скільки саме надійде на картку, скільки треба повернути, яка ставка після пільгового періоду і чи є комісія. Якщо бачиш, що оплата затримається, не ігноруй дату. Є продовження строку, але воно теж коштує грошей, тому краще не доводити до прострочення. Я повернув раніше, без штрафу, і закрив питання.
|
| |
|
|