06.08.2026, Четвер, 02:50
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
На що звернути увагу перед оформленням Tesla в лізинг?
vasya195Дата: Четвер, 02.07.2026, 13:03 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Планую оформити електромобіль у лізинг, найбільше цікавить Tesla. Начебто все зрозуміло, але боюся щось пропустити ще до підписання договору. На які моменти варто звернути увагу в першу чергу? Цікавить не тільки аванс і щомісячний платіж, а й приховані витрати, страхування, можливість дострокового викупу, перевірка самого авто та умови договору. Хто вже проходив через це, підкажіть, що реально потрібно перевірити, щоб потім не було неприємних сюрпризів?

xtrance1991Дата: Четвер, 02.07.2026, 13:04 | Повідомлення # 2
Подполковник
Я б насамперед уважно читав договір, а не дивився лише на розмір платежу. Обов'язково уточни, чи можна погасити лізинг достроково і які умови при цьому діють. Також дізнайся, що входить у щомісячний платіж, а за що доведеться доплачувати окремо. Якщо авто з пробігом, попроси інформацію про історію обслуговування, стан батареї, можливі ремонти та перевір, чи всі документи відповідають автомобілю. Саме ці дрібниці найчастіше впливають на кінцеву вартість користування.

vasya195Дата: Четвер, 02.07.2026, 13:04 | Повідомлення # 3
Полковник
Ще цікавить питання батареї, бо чув різні історії. Чи реально перед оформленням отримати інформацію про її стан і залишкову ємність? І якщо автомобіль уже був у використанні, чи є сенс окремо замовляти додаткову перевірку? Не хочеться орієнтуватися лише на красиві фотографії та слова менеджера. Хочеться розуміти, що після оформлення не доведеться вкладати великі гроші у ремонт або несподіване обслуговування.

xtrance1991Дата: Четвер, 02.07.2026, 13:05 | Повідомлення # 4
Подполковник
Я б радив не поспішати з підписанням документів. Якщо оформлюєш Tesla в лізинг https://eskacapital.com/uk/catalog/f/brand-tesla/ попроси повний розрахунок усіх платежів до кінця договору, уточни умови страхування, можливість дострокового закриття та остаточного викупу автомобіля. Якщо машина з пробігом, обов'язково перевір стан батареї, сервісну історію, наявність пошкоджень і чи не було серйозних ДТП. Також варто уточнити, хто займається реєстрацією та які витрати можуть виникнути додатково.

З власного досвіду можу порадити Еска Капітал. У мене нормально пояснили всі умови ще до підписання договору, показали повний графік платежів, відповіли на всі питання щодо документів і не приховували додаткових витрат. Саме через прозорість умов було значно простіше прийняти рішення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: