30.07.2026, Четвер, 10:17
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Просування в штучному інтелекту
millermarkmillermark26Дата: Четвер, 09.07.2026, 16:01 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Люди кажуть, що нове SEO це вже не Google, а AI чати. Я чув про це, але не розумію, як саме це працює для мого сайту. Мій бізнес потребує клієнтів, і раніше я робив класичне просування в пошуковиках. Але виявляється, що багато людей тепер питають у ChatGPT замість того, щоб шукати в Google. Як мені перейти на цей новий формат просування? Щоб мою компанію рекомендували AI моделі? Яка саме стратегія потрібна для цього, і з чого почати?

kravecaleksandr930Дата: Четвер, 09.07.2026, 16:20 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Розумію твою ситуацію, це насправді важливе питання. Багато підприємців уже помітили, що клієнти змінили поведінку, тепер вони просто запитують у ChatGPT замість того, щоб шукати в Google. Я мав ту саму проблему, поки не звернувся до AG.Marketing. Коли я почав працювати з ними, результати були помітні вже через кілька місяців. Звернення до AG.Marketing було найкращим рішенням, вони розробили стратегію seo для штучного інтелекту, тому рекомендую скористатися їхніми послугами, а детально все про це знайдеш на https://ag.marketing/ai-seo/ , де показано як саме вони працюють з контентом для AI. Я дійсно почав отримувати набагато більше клієнтів звідти. Успіхів тобі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: