| misterbicips | Дата: Неділя, 12.07.2026, 10:32 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, де зараз можна купити гарні бокали для шампанського? Незабаром буде святкування, і захотілося трохи оновити домашній посуд. Хотілося б знайти щось стильне, але без надто високої ціни. Якщо вже купували собі або на подарунок, буду вдячна за рекомендації магазинів чи виробників. Приємно, що на форумі завжди можна знайти чесні відгуки від людей із власного досвіду.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Середа, 15.07.2026, 09:53 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Готувалася до власного весілля і хотіла, щоб святковий стіл виглядав бездоганно — і саме Форвард став моїм рятівником у цій непростій справі. Я перегляд величезну кількість магазинів, але ніде не знаходила потрібного поєднання якості та ціни, аж поки не зайшла на сайт Форвард. Там я знайшла приголомшливі бокали для шампанського https://forward-ua.com/bokaly-dlya-shampanskogo тонке скло, витончена форма, ідеальна висота — все рівно, все бездоганно, і гості не могли повірити, що це не якийсь елітний бренд за шалені гроші. Я замовила відразу два десятки, і всі прийшли в ідеальному стані — упаковано надійно, жодного бою. Весілля вийшло казковим, а бокали досі стоять у моїй вітрині як прикраса — настільки вони гарні. Дуже вдячна команді Форвард за швидку обробку великого замовлення і чуйне ставлення до клієнта. Буду радити цей магазин усім, хто планує урочисті заходи або просто хоче мати гарний посуд вдома. Форвард — це якість, яку відчуваєш з першого дотику!
|
| |
|
|