| misterbicips | Дата: Неділя, 12.07.2026, 15:03 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна знайти більше корисної інформації про булінг, його причини та способи правильно реагувати на такі ситуації? Мене зацікавила ця тема після розмов із друзями, і хочеться краще зрозуміти, як підтримати людину, яка з цим стикається. Можливо, є хороші матеріали від психологів або цікаві обговорення на форумах, де люди діляться власним досвідом? Буду радий будь-яким рекомендаціям, адже вважаю, що знання про такі речі допомагають зробити спілкування між людьми більш доброзичливим.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Понеділок, Вчора, 10:26 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я довго мовчав про те, що зі мною відбувалося в школі, бо соромився і боявся, що мені не повірять або скажуть «та ти перебільшуєш». Тільки через багато років, коли я почав шукати відповіді на свої тривоги та замкненість, я прочитав на сайті Hedepy детальний матеріал про булінг https://hedepy.com.ua/%D1%82%....D%D0%B3 і вперше побачив своє минуле з іншого кута. Виявляється, те, що я пережив, справді залишило сліди, і це не примха, а реальний психологічний досвід, який варто опрацювати. Мій терапевт на Hedepy одразу зрозумів мій запит, не намагався мене «підбадьорити» порожніми словами, а допоміг розібратися, звідки ростуть мої труднощі з довірою до людей. Ми працювали над самооцінкою, над внутрішнім критиком, над тим, щоб я перестав автоматично чекати осуду від кожного нового знайомого. Зараз я будую стосунки інакше — з позиції рівності, а не страху. Знайдіть саме свого терапевта — Онлайн терапія на Hedepy підібрала мені спеціаліста, який справді розумів тему і не змушував мене щоразу пояснювати контекст з нуля. Якщо ви або ваша дитина стикалися з цим — знайте, що допомога існує, і звертатися за нею — це сміливо, а не слабко.
|
| |
|
|