28.07.2026, Вівторок, 05:23
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Булінг
misterbicipsДата: Неділя, 12.07.2026, 15:03 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна знайти більше корисної інформації про булінг, його причини та способи правильно реагувати на такі ситуації? Мене зацікавила ця тема після розмов із друзями, і хочеться краще зрозуміти, як підтримати людину, яка з цим стикається. Можливо, є хороші матеріали від психологів або цікаві обговорення на форумах, де люди діляться власним досвідом? Буду радий будь-яким рекомендаціям, адже вважаю, що знання про такі речі допомагають зробити спілкування між людьми більш доброзичливим.

HzBoyДата: Понеділок, Вчора, 10:26 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я довго мовчав про те, що зі мною відбувалося в школі, бо соромився і боявся, що мені не повірять або скажуть «та ти перебільшуєш». Тільки через багато років, коли я почав шукати відповіді на свої тривоги та замкненість, я прочитав на сайті Hedepy детальний матеріал про булінг https://hedepy.com.ua/%D1%82%....D%D0%B3 і вперше побачив своє минуле з іншого кута. Виявляється, те, що я пережив, справді залишило сліди, і це не примха, а реальний психологічний досвід, який варто опрацювати. Мій терапевт на Hedepy одразу зрозумів мій запит, не намагався мене «підбадьорити» порожніми словами, а допоміг розібратися, звідки ростуть мої труднощі з довірою до людей. Ми працювали над самооцінкою, над внутрішнім критиком, над тим, щоб я перестав автоматично чекати осуду від кожного нового знайомого. Зараз я будую стосунки інакше — з позиції рівності, а не страху. Знайдіть саме свого терапевта — Онлайн терапія на Hedepy підібрала мені спеціаліста, який справді розумів тему і не змушував мене щоразу пояснювати контекст з нуля. Якщо ви або ваша дитина стикалися з цим — знайте, що допомога існує, і звертатися за нею — це сміливо, а не слабко.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: