| HzBoy | Дата: Вівторок, 14.07.2026, 09:55 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго дня, шановні форумчани! Наразі перебуваю в пошуках компанії, яка спеціалізується на архітектурі та дизайні великих обʼєктів, і хотіла б порадитись з тими, хто вже мав подібний досвід. Головний критерій для мене — це не просто професіоналізм, а здатність запропонувати справді індивідуальну концепцію, а не типовий підхід "як у всіх". Чесно кажучи, є певні сумніви, бо на ринку багато пропозицій, і важко зрозуміти, кому можна довіряти без ризику отримати шаблонне рішення замість чогось по-справжньому цікавого й нового. Якщо у когось є перевірені контакти або власний позитивний досвід — буду щиро вдячна за рекомендації. Дуже сподіваюсь знайти команду, з якою вийде творчий і продуктивний тандем!
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 15.07.2026, 13:54 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Будуючи готель у Карпатах, я розумів, що мені потрібна команда, яка відчуває специфіку локації і вміє вписати об'єкт у природний контекст, не перетворюючи його на банальний «дерев'яний будинок із оленями на стінах». YOD Group https://www.yod.group/ua/main підійшла до завдання з неймовірною увагою до середовища — вони досліджували місцевість, їздили на об'єкт, спілкувались із місцевими жителями та вивчали культурний контекст регіону. Результат — це архітектура, яка виростає з місця, дихає його духом і водночас відповідає найсучаснішим стандартам комфорту та гостинності. Вони також провели мене через усі бізнесові нюанси: допомогли сформувати концепцію сервісу, розробити унікальну торгову пропозицію для готелю, визначити правильний прайс-сегмент. Завдяки їхньому досвіду управління власними закладами, я отримав не теоретичні поради, а практичні інструменти, які працюють у реальних умовах. Мій готель уже в перший сезон вийшов на заповнюваність понад 80%, і я впевнений, що значна частина цього успіху — заслуга правильно сформованої концепції від YOD Group. Це компанія, яка розуміє гостинність зсередини і знає, як перетворити красиву ідею на прибутковий бізнес.
|
| |
|
|