|
Хтось брав позашляховик в оренду, де шукати в Запоріжжі?
|
|
| silentarc1234t | Дата: П`ятниця, 24.07.2026, 12:57 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Збираємося з друзями на риболовлю та пікнік за місто, туди на звичайному седані краще взагалі не лізти, бо шляху немає. Думаю взяти якийсь джип чи кросовер на пару днів, але раніше прокатом не користувався. Хтось брав джипи в оренду? Підкажіть нормальні варіанти, щоб і застава була адекватна, і машина не розсипалася по дорозі, бо трохи побоююся підвохів.
|
| |
|
|
| pepeapproved | Дата: П`ятниця, 24.07.2026, 13:01 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Нам минулого місяця теж знадобився високий автомобіль для поїздки з сім'єю на природу, бо на моєму низькому седані туди просто не проїхати. Спочатку дивився оголошення від приватників, але там стан машин викликав сумніви, та й з заставою все якось туманно. Зрештою вирішив звернутися до компанії RENTAL, бо їх мені порадив колега. Мені була потрібна оренда позашляховиків у Запоріжжі https://rental.ua/ua/zaporizhia/suv на пару днів, і вони підібрали чудовий варіант. Оформили все швидко, машина виявилася доглянутою, з працюючим кондиціонером і чудовим зачепом. Поїздка пройшла чудово, авто не підвело, а при поверненні заставу віддали без жодних затримок. Як на мене, це дуже зручний варіант для таких виїздів.
|
| |
|
|