19.09.2026, Субота, 19:22
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вмонтований електрокамін з Wi-Fi керуванням
millermarkmillermark26Дата: Неділя, 02.08.2026, 05:28 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу зробити акцентну стіну і вмонтувати туди електрокамін з можливістю керування зі смартфона, щоб не вставати з дивана і регулювати яскравість і колір полум'я. Чув що є моделі від українських виробників з Wi-Fi і нормальною гарантією. Де у Львові взагалі шукати такі речі і чи є доставка по Україні?

lexzub2024Дата: Неділя, 02.08.2026, 05:54 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Якраз робив щось схоже у себе і можу підказати де шукати. Для акцентної стіни з Wi-Fi керуванням є дуже конкретне місце, це Firelands, і там є все що ти описуєш. Вмонтовані електрокаміни з Wi-Fi і фільтром по технологіях зручно переглядати в їхньому каталозі https://firelands.com.ua/product....okaminy , одразу видно розміри, виробників і характеристики. Під твій запит там є Royal Crystal 60R PRO від Royal Flame, довжина 1524 мм, ефект 2D, акрилові кристали і дрова, зміна кольору полум'я і дров, регулювання яскравості, обігрів до 1.5 кВт, пульт, термостат і Wi-Fi, гарантія 36 місяців. Firelands доставляють безкоштовно по всій Україні, у Львові ще й монтаж без доплат. Стіна вийде саме такою як уявляєш, повір.

Повідомлення відредагував lexzub2024 - Неділя, 02.08.2026, 05:54

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: