19.09.2026, Субота, 06:50
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Свербіж і лущення шкіри голови
natalimavunДата: Середа, 12.08.2026, 07:21 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, вже не знаю що робити зі шкірою голови, постійно свербить і лущиться, білі пластівці видно навіть на темному одязі. Перепробувала різні антилупні шампуні але вони не допомагають, можливо це взагалі не лупа а просто дуже суха і подразнена шкіра. Хто знає що реально допомагає від такого свербежу і лущення?

jannacosmosДата: Середа, 12.08.2026, 08:44 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ой, я теж довго грішила на лупу поки не розібралась що це просто дуже суха і подразнена шкіра голови. Знайшла набір від Mediceuticals для сухої шкіри голови де три засоби працюють разом. Спочатку TheraRx наносила на суху шкіру без води, залишала на хвилину, потім прямо поверх нього X-Derma шампунь з Aloecure комплексом що заспокоює і зволожує, і Salicylic Acid що м'яко видаляє ороговілі клітини. Завершувала Therapeutic кондиціонером що нормалізує рН шкіри голови. Ось тут https://mediceuticals.com.ua/shampuni-dlia-sukhoi-shkiry/ є весь асортимент засобів для сухої шкіри голови, зручно вибрати під свою конкретну проблему. Вже за тиждень свербіж почав проходити, а після місяця я взагалі забула що таке лущення, дуже раджу спробувати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: