|
Дерматоонколог у Києві - до кого краще звернутись?
|
|
| akhamsa | Дата: Середа, 12.08.2026, 09:59 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| До кого краще звернутися, якщо давно хочу перевірити кілька родимок, бо одна з них останнім часом трохи змінила вигляд? Не хочу просто йти на видалення без огляду, спочатку хотілося б зрозуміти, чи потрібна дерматоскопія і де можна нормально проконсультуватися в Києві?
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Середа, 12.08.2026, 10:00 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Теж відкладала перевірку, бо здавалося, що якщо родимка давно є, то нічого страшного. Але потім вирішила не гадати й записалася до дерматолога. Мені сподобалося, що спочатку лікар оглянув утворення, пояснив, на що звертати увагу, і вже після цього ми обговорювали подальші дії. Так набагато спокійніше.
|
| |
|
|
| darkhost | Дата: Середа, 12.08.2026, 10:01 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
| У мене була схожа ситуація з кількома невеликими утвореннями на шкірі. Я теж переживала, що мені одразу запропонують щось видаляти, хоча хотілося спочатку отримати нормальну оцінку. Після консультації стало зрозуміліше, які зміни справді потребують уваги. Тепер я вважаю, що краще один раз перевірити, ніж постійно хвилюватися.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Середа, 12.08.2026, 10:02 | Повідомлення # 4 |
|
Полковник
| Я звернула увагу на Nemyrovska Beauty Clinic, коли шукала інформацію про перевірку та видалення новоутворень шкіри. Сподобався саме комплексний підхід: спочатку консультація дерматолога https://nemyrovska.com.ua/services/dermatoonkolohiya і дерматоскопія, а вже потім визначають, що робити далі. Також є можливість гістологічного дослідження за потреби. Для мене важливо, що підозрілі утворення не просто видаляють, а за необхідності рекомендують додаткове обстеження. Такий підхід викликає більше довіри, особливо коли йдеться про родимки, які змінилися або почали турбувати.
|
| |
|
|