19.09.2026, Субота, 19:22
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте незмивний спрей, щоб розчесати плутане волосся
antp111Дата: Неділя, 16.08.2026, 22:18 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Це просто якийсь жах після кожного миття голови. Волосся плутається настільки сильно, що розчісування перетворюється на катування з вириванням пасм та сльозами на очах. Невже не існує нормального засобу, який полегшить це жахіття? Порадьте реально працюючий незмивний спрей, щоб розгладжував і розплутував без ефекту жирних бурульок. Хто що пробував, діліться своїми банками!

misterbicipsДата: Неділя, 16.08.2026, 22:20 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Звичайні кондиціонери тут безсилі, бо потрібна потужний дрібнодисперсний засіб з розгладжуючими силіконами та кератином у складі. Вони миттєво обволікають кожну волосину і роблять її слизькою, тому гребінець починає ковзати як по маслу. Тільки брий легкі двофазні формати, які не обтяжують довжину. Нанось засіб виключно на віджате рушником волосся і не чіпай коріння, щоб зберегти свіжість.

antp111Дата: Неділя, 16.08.2026, 22:20 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Величезне дякую за пораду про двофазні формати та правильну зону нанесення, я вічно пшикала ледь не на саму маківку і дивувалася швидкому забрудненню. Двофазні текстури тепер шукатиму в першу чергу. Але у мене виникає ще одне важливе питання щодо розчісування. Яким саме гребінцем краще користуватися після цього спрею? Чи можна звичайним масажним щіткам з металевими зубцями довіряти мокрі пасма, чи вони рвуть волосся ще сильніше?

misterbicipsДата: Неділя, 16.08.2026, 22:22 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Якісний зволожуючий спрей для волосся https://www.notino.ua/kosmeti....olossia я завжди замовляю на Notino, бо там величезний вибір перевірених професійних лінійок для легкого розчісування. Мені дуже подобається брати варіанти з термозахистом у комплекті, щоб засіб виконував одразу кілька корисних функцій при сушці феном.
Щодо гребінців, то забудь про металеві зубці назавжди, бо вони дряпають шкіру і рвуть розм'якшене мокре волосся. Найкраще брати спеціальні пластикові щітки на кшталт Tangle Teezer або звичайні гребінці з рідкими зубцями.
Завжди починай розчісування знизу від самих кінчиків, поступово піднімаючись до коріння, а не смикай відразу від маківки. І ніколи не терти мокре волосся рушником, а тільки обережно промокуй його м'якою мікрофіброю.
Прикріплення: 4484123.jpg (2.7 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: