|
Широкоформатна топка з великим склом
|
|
| lexzub2024 | Дата: Вівторок, 18.08.2026, 22:08 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу камін з дійсно широким фасадом щоб вогонь домінував у просторі і його було видно з будь-якого куточка кімнати. Площа вітальні близько п'ятдесяти квадратів, інтер'єр сучасний мінімалізм, стелі високі. Не хочу вузьку топку яка губиться в стіні, хочу широкоформатну модель з великим панорамним склом і хорошим ККД. Хтось підбирав щось подібне, живу неподалік Львова, де дивитись?
|
| |
|
|
| millermarkmillermark26 | Дата: Вівторок, 18.08.2026, 22:47 | Повідомлення # 2 |
|
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Саме таке шукав і можу сказати що є дуже точне попадання під твій запит. Defro Home INTRA M це якраз те що ти описуєш, широкоформатний фасад 795 мм завширшки і скло 746 на 500 мм, вогонь видно на всю ширину і він справді домінує в просторі. Камінні топки такого формату це окремий клас і в каталозі https://teplo-dim.com/kaminni-topk в них є детальні характеристики по кожній моделі щоб зручно порівнювати. ККД 80 відсотків, керамічне футерування, система подвійного допалу, потужність 13 кВт для п'ятдесяти квадратів якраз те що треба. Польський виробник Defro Home з гарантією п'ять років і дуже серйозною репутацією на ринку. ТеплоДім має цю модель і фахівці безкоштовно розрахують монтаж під твій простір. ТеплоДім робить все під ключ від димоходу до фінішного облицювання.
|
| |
|
|