17.09.2026, Четвер, 08:29
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Щітка для розчісування без пошкодження волосся
rittiukiaДата: Субота, 22.08.2026, 12:01 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хтось може пояснити, чому навколо Tangle Teezer стільки позитивних відгуків? Уже кілька разів хотів замовити, але щоразу знаходжу коментарі, де пишуть, що звичайна щітка нічим не гірша. Волосся густе й трохи хвилясте, після сушіння часто заплутується. Не хотілося б переплачувати лише через назву бренду, тому цікаво почути чесну думку.

mk7110115Дата: Субота, 22.08.2026, 12:02 | Повідомлення # 2
Рядовой
Я думала приблизно так само, поки не спробувала. Не скажу, що це якась магія, але користуватися стало набагато комфортніше. Волосся не висмикується так, як зі старою щіткою, особливо коли воно ще трохи вологе. Найважливіше — правильно підібрати модель, а не брати першу, яка сподобалася зовні.

ludichka7777777Дата: Субота, 22.08.2026, 12:04 | Повідомлення # 3
Рядовой
Треба уважніше подивитися на різні серії. Раніше я навіть не знала, що вони мають різне призначення. Якщо різниця полягає не лише у формі чи кольорі, тоді вже є сенс розбиратися. Добре, коли можна почути досвід без перебільшень.

wanessccaДата: Субота, 22.08.2026, 12:07 | Повідомлення # 4
Сержант
Я теж починала із сумнівів, але згодом вирішила купити tangle teezer https://beautytime.ua/brand/tangle-teezer , щоб перевірити все без чужих припущень. Замовлення оформлювала через магазин Beauty Time, оскільки там хороший вибір моделей і нормальний опис кожної. Після кількох місяців використання стало зрозуміло, що щітка справді служить довго, не дряпає шкіру голови, і волосся стало значно легше розчісувати У підсумку це виявилося більш практичним рішенням, ніж кілька дешевших покупок поспіль.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: