| elenakub007 | Дата: Понеділок, 24.08.2026, 11:24 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Де саме краще купувати автохімію для миття авто, щоб отримати якісні засоби, зручні концентрати та нормальне співвідношення ціни й результату для регулярної роботи автомийки?
|
| |
|
|
| savicmarko150 | Дата: Понеділок, 24.08.2026, 11:27 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я теж свого часу шукав постачальника, у якого можна стабільно брати засоби для автомийки без постійних експериментів із якістю. Зрештою зупинився на TED PROFESSIONAL. Я їхній клієнт, тому можу рекомендувати саме з власного досвіду, хоча до компанії жодного стосунку не маю.
У них досить широкий вибір професійної автохімії: активні піни, воски, засоби для салону, коліс, двигуна, скла та інші продукти для догляду за автомобілем. Особисто звертав увагу на концентрати для регулярного використання важливо, щоб засіб добре працював і при цьому був економним у витраті. Якщо шукаєте саме https://ted-professional.ua/aktyvna-pina/ піна для миття авто[ у TED PROFESSIONAL є кілька варіантів під різні потреби автомийки.
Мені подобається, що можна підібрати продукцію не лише для одного етапу миття, а фактично сформувати повний набір автохімії. За моїм досвідом, якість і результат мене влаштовують, тому можу порадити придивитися до їхнього асортименту.
|
| |
|
|