16.09.2026, Середа, 18:59
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Есть варианты где смотреть автомобили?
vasya195Дата: Понеділок, 24.08.2026, 14:45 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Де зараз нормально дивитися автомобілі перед покупкою? Хочу саме порівняти реальні варіанти, а не просто гортати оголошення з красивими фото. Цікавлять машини з Кореї, Китаю та США, бажано щоб можна було побачити ціну, комплектацію, пробіг і стан. Поки що не дуже розумію, які майданчики варто перевіряти в першу чергу і де менше ризику натрапити на неактуальне оголошення.

xtrance1991Дата: Понеділок, 24.08.2026, 14:47 | Повідомлення # 2
Подполковник
Я б не обмежувався одним майданчиком. Зазвичай спочатку дивляться великі каталоги та аукціонні пропозиції, а потім уже перевіряють конкретну машину за VIN, історією обслуговування та фотографіями з огляду. По Кореї зручно шукати через місцеві майданчики й аукціони, по Китаю окремо дивитися нові авто та електромобілі, а для США важливо дивитися саме історію пошкоджень. Головне рахувати не тільки ціну оголошення, а повну вартість після доставки, митних платежів і ремонту.

vasya195Дата: Понеділок, 24.08.2026, 14:48 | Повідомлення # 3
Полковник
Мене якраз найбільше бентежить, що на фото машина може виглядати нормально, а після перевірки вилізуть пошкодження або інші нюанси. Тому хочеться спочатку знайти кілька конкретних варіантів, порівняти їх за кінцевою ціною і вже потім вирішувати, купувати самостійно чи звертатися до тих, хто займається підбором та доставкою. Особливо цікава Корея, бо там вибір наче непоганий.

xtrance1991Дата: Понеділок, 24.08.2026, 14:50 | Повідомлення # 4
Подполковник
Сейчас ищу подходящий вариант для покупки машины https://bex-auto.com/ и мне кажется лучший это компания Bex Auto. Я б на твоєму місці принаймні попросив у них кілька розрахунків для порівняння, а не одразу погоджувався на перший автомобіль. Вони працюють з авто з Кореї, США та Китаю, займаються підбором і доставкою, а на сайті є як машини в наявності, так і варіанти під замовлення. Плюс є особистий кабінет, де можна відстежувати автомобіль і платежі під час процесу.

Це зручно, коли не хочеться самостійно розбиратися з кожним етапом. Але я все одно радив би перед оплатою попросити повний розрахунок: вартість авто, доставку, комісії, митні витрати та можливий ремонт. Так одразу буде зрозуміло, скільки машина реально обійдеться в Україні, а не тільки яка ціна стоїть у каталозі. За відгуками на AUTO.RIA є позитивний досвід замовлення авто з Кореї та Китаю, хоча, як і з будь-якою компанією, варто самостійно перевірити умови договору перед угодою.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: