| anzelikafesecko | Дата: Середа, 09.09.2026, 23:01 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу відзначити роботу спеціалістів MegaDental під час лікування кореневих каналів під мікроскопом https://www.megadental.lviv.ua/poslugy....kanaliv У моєму випадку було важливо не просто усунути неприємні симптоми, а якісно розібратися з причиною проблеми та провести необхідне ендодонтичне лікування. На першому етапі лікар провів огляд і пояснив, чому потрібно працювати саме з кореневими каналами. Позитивно вразило те, наскільки детально обговорювали план лікування. Для мене це важливо, оскільки я хочу розуміти, які процедури виконуються і як вони впливають на подальший стан зуба. Лікування проводили із застосуванням стоматологічного мікроскопа. Видно, що лікар уважно контролює робочу зону і не працює поспіхом. Під час процедури також цікавилися моїм самопочуттям, тому я почувався досить комфортно. Після завершення отримав зрозумілі рекомендації щодо подальшого лікування та відновлення зуба. Загальне враження від клініки позитивне: організований прийом, уважне ставлення та детальне пояснення всіх важливих моментів. Окремо хочу підкреслити саме використання мікроскопа, адже для лікування кореневих каналів точність має велике значення. MegaDental залишила враження клініки, де серйозно ставляться до якості стоматологічної допомоги.
|
| |
|
|