Тендер
|
|
vikkidym | Дата: П`ятниця, 14.06.2019, 22:56 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Коллеги, планируется строительство детского сада. Всё на попечении у государственного коммунального хозяйства. И надо тендер по поставку бетона провести. Подскажите, как всё лучше реализовать?
|
|
| |
olgafirst22 | Дата: Субота, 15.06.2019, 21:39 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Для проведения тендеров нужны специализированные площадки.
|
|
| |
msmisha2017 | Дата: Понеділок, 17.06.2019, 19:22 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я бы вам рекомендовал конечно воспользуйтесь системой электронных торгов Прозорро. Она на сайте УУБ. И тут тендер на поставку бетона https://tender.uub.com.ua/ru....rozorro довольно удачно можно провести. Примечательно, что условия для всех участников равные. Поэтому и достойных предложений всегда много.
|
|
| |
SANYA | Дата: Понеділок, 17.06.2019, 22:07 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я тоже о торгах в этой системе наслышан. Многие там тендеры заказывают.
|
|
| |
leraleon00 | Дата: Середа, 20.11.2024, 13:51 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я намагаюся зрозуміти, як сертифікація продукції впливає на участь у тендерах. Я чув, що в деяких випадках наявність сертифікатів може бути обов'язковою умовою для допуску до конкурсів, але чи можна отримати сертифікацію для продукції, яка вже була випущена, чи необхідно сертифікувати її на етапі розробки?
|
|
| |
valetka583 | Дата: Середа, 20.11.2024, 14:04 | Повідомлення # 6 |
Подполковник
| Ви правильно зазначили, що сертифікація продукції є важливою умовою для участі в тендерах, особливо коли йдеться про державні закупівлі. Відповідаючи на ваше питання, можу сказати, що сертифікація зазвичай проводиться на етапі розробки або виробництва продукції, хоча деякі сертифікати можуть бути оновлені або переглянуті для раніше випущених товарів. Це залежить від конкретних вимог тендеру та сфери використання товару. Щодо різниці між державними та приватними тендерами, то наявність сертифікатів якості, відповідності стандартам та безпеки часто є обов'язковою умовою для державних закупівель. Проте для приватних компаній вимоги можуть бути менш суворими, і сертифікація може бути необов'язковою, але бажаною для підвищення довіри до вашої продукції. Якщо ви хочете забезпечити себе впевненістю щодо сертифікації продукції, я б рекомендував звернутися до професійної організації "Стандарти та Якість" https://www.standard-quality.com.ua . Вони надають висококваліфіковані послуги з сертифікації продукції, що відповідають вимогам тендерів, та допоможуть з усіма етапами процесу.
|
|
| |