|
Придбати бронежилет
|
|
| maksimdubovik84 | Дата: Субота, 24.04.2021, 12:03 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| мені необхідно придбати бронежилет, може хтось із вас в курсі де його можна купити? Просто я не єдиного магазину не знаю, може в інтернеті подивитися варто?
|
| |
|
|
| 4tokakkogda | Дата: Субота, 24.04.2021, 15:00 | Повідомлення # 2 |
|
Майор
| Бронежилети взагалі різні бувають, який саме вам потрібен? Ви можете в інтернеті знайти інформацію про те які є види бронежилетів, таким чином зможете визначитися з вибором. Якось так)
|
| |
|
|
| fwjkgehwh | Дата: Субота, 24.04.2021, 16:27 | Повідомлення # 3 |
|
Лейтенант
| Бронежилет зараз знайти взагалі не проблема, багато різних магазинів де в наявності є бронежилети. Ось мені наприклад вдалося знайти за відгуками офіційний інтернет-магазин - https://velmet.ua/uk/ де я і замовив якісний бронежилет. Вибором залишився задоволений, ви можете сміливо тут замовити бронежилет. Доставили цілком швидко, так що удачі вам!
|
| |
|
|
| mila-malinina-85 | Дата: Субота, 18.03.2023, 09:26 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| Цікаво чи зараз можна ось так без проблем замовити усе необхідне військове спорядження .....
|
| |
|
|
| AnastasiiaKrilova | Дата: Неділя, 19.03.2023, 08:01 | Повідомлення # 5 |
 Майор
| Цитата mila-malinina-85 (  ) Цікаво чи зараз можна ось так без проблем замовити усе необхідне військове спорядження .....
Я думаю можна, враховуючи те, що таких магазинів зараз реально багато з'явилось
|
| |
|
|
| vikkidym | Дата: Понеділок, 20.03.2023, 12:13 | Повідомлення # 6 |
 Майор
| Окрім бронежилетів дуже багато іншого військового спорядження потрібно нашим воїнам
|
| |
|
|
| igomak07 | Дата: Вівторок, 21.03.2023, 10:13 | Повідомлення # 7 |
 Майор
| Цитата AnastasiiaKrilova (  ) Окрім бронежилетів дуже багато іншого військового спорядження потрібно нашим воїнам
Ой не кажіть! Особливо зараз, коли дуже активні бої точаться, потрібно постійно щось докуповувати нашим хлопцям на фронт. Ми із друзями трішки волонтеримо та робимо збори. Потім на ті коши закуповуємо військове спорядження ось тут https://defpoint.io/ . Добре що цей воєнторг швидко усе відправляє, тому пересилаємо це все максимально оперативно на Схід.
|
| |
|
|
| lilalil1986 | Дата: Субота, 27.01.2024, 14:44 | Повідомлення # 8 |
|
Полковник
| А не підкажете де якісний підсумок можна придбати?
|
| |
|
|
| Kristin | Дата: Субота, 27.01.2024, 17:41 | Повідомлення # 9 |
|
Полковник
| Купувала чоловіку ось такий підсумок для магазину https://kamber.com.ua/pidsumky/ Він залишився дуже задоволений. Вже використовував його, каже, дуже зручно. Ви можете тут купувати гарне військове спорядження гідної якості за адекватні гроші.
|
| |
|
|