14.01.2026, Середа, 21:15
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
CRM маркетинг
margarett_sveklaДата: Субота, 29.05.2021, 10:22 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу звернутись до вас з питанням про CRM маркетинг. Підкажіть, що це таке? У мене власна турфірма невеличка та для її розвитку мені порадили CRM маркетолога. Як на вашу думку потрібно це, чи ні для розвитку моєї діяльності?

lermontovlermikДата: Субота, 29.05.2021, 10:23 | Повідомлення # 2
Полковник
Я не знаю, ви не вказали, чи є у вас власний сайт або сторінка в інтернеті. Якщо не маєте - вам обов'язково потрібно це зробити. Це прикличе до вас більше клієнтів. А для більш ефективної роботи з клієнтами обов'язково потрібен маркетолог!

linalineva7Дата: Субота, 29.05.2021, 10:23 | Повідомлення # 3
Полковник
Підтримую! Оскільки у наш час інтернет є найбільш потужною площадкою у сфері торгівлі товарами та послугами, то слід розвивати це направлення. Ви берете на роботу спеціаліста, який за допомогою необхідних інструментів на сервісі буде збирати та аналізувати дані про клієнтів та їх потреби.

kykanaslivaДата: Субота, 29.05.2021, 10:24 | Повідомлення # 4
Полковник
Зазначте будь ласка також, що такий спеціаліст має працювати з CRM системою. Наприклад я вам раджу Бітрікс24 сервіс автоматизації та оптимізації бізнес процесів https://www.bitrix24.ua/ в якому є CRM.
Це дасть можливість обробляти інформацію про клієнтів та використовувати її в імейлах, повідомленнях, в різних розсилках , онлайн чатах та телефонії. При кожному зверненні вашого клієнта ви одразу будете знати історію його замовлень, його вподобання та що йому можна вигідно запропонувати,

Alex25Дата: Четвер, 24.06.2021, 12:29 | Повідомлення # 5
Подполковник
Нам также понадобилось crm системы купить. Обращались в Stream Telecom https://streamtele.com/ru/stream-crm/
Использование CRM для каждого бизнеса – это фактически необходимость, поскольку вы получаете хорошую возможность напрямую общаться с клиентами, делать аналитику, которая была бы невозможна без этой системы.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: