рюкзаки
|
|
anzhela_yaroshenko | Дата: Вівторок, 20.07.2021, 17:47 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Форумчани допоможіть порадою, які сумку краще обрати для походів до фітнесс залу, в мене зараз багато речей і моя звичайна сумка не вміщає все, я вже до старого шкільного рюкзака доньки придивляюсь, але там принт ну зовсім дитячій.
|
|
| |
sheludkosvtl | Дата: Вівторок, 20.07.2021, 17:52 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| В мене теж така проблема з'явилася через спеку, бо беру з собою три зміни футболок, рушник, воду, взуття, але мені легще я на машині, кунула в багажник і катайся, а якщо все в руках носити то тяжко - може дійсно візьміть рюкзак доньки і плювати на принт.
|
|
| |
anzhela_yaroshenko | Дата: Вівторок, 20.07.2021, 17:54 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Я нажаль поки що бігаю всюди пішки, машина тільки у мріях ), а рюкзак я б вже дійсно давно забрала, але там ну дуже дитячий малюнок, весь у феєчках Вінкс, а я їх не дуже люблю. Може собі просто шкільний рюкзак придбати і не мучитися.
|
|
| |
evgeniya_ivanuta | Дата: Вівторок, 20.07.2021, 17:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Це може бути виходом - зараз є такі моделі що і дорослому можна носити спокійно. Я шкільний рюкзак собі купувала навесні, щоб їздити на дачу, ми з чоловіком на велосипедах туди їздимо, знаєте досить зручно і він вміский, чого я туди тільки не пхаю - витримує. Замовляла на сайті магазина Офіс Центр - https://office-centre.com.ua/catalog....shkilni
|
|
| |