15.01.2026, Четвер, 01:50
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Работа официант
tania21kalinichenkoДата: Субота, 18.09.2021, 07:43 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ищу работу официанта. Вроде на первый взгляд все просто, но на деле оказалось совсем иначе. Все вакансии, что я читала не соответствовали описанию. Когда приходила в кафе или ресторан, работать нужно было намного больше часов, чем они говорили. В других кафе двух недельная стажировка, которая не оплачивается. А в описание об этом не слова. Мне уже надоело тратить свое время в пустую. Кто работает официантом где нашли работу? Или посоветуйте мне проверенный сайт с вакансиями

ameliablanckДата: Середа, 13.10.2021, 19:14 | Повідомлення # 2
Подполковник
Нашли работу? Где?

touytrewqДата: Середа, 13.10.2021, 19:31 | Повідомлення # 3
Полковник
Мне вот у них на сайте в своре время приглянусь работа горничной свежие вакансии https://youhelp.ru/work-for-housemaid// . Можете к ним тоже обратиться, там однозначно подберете Сене хорошие варианты вакансий.

luda25Дата: Субота, 04.11.2023, 20:39 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Я хотіла б поділитися інформацією про цю компанію, яка може допомогти вам у процесі масовий підбір персоналу https://sunone.com.ua/masovij-pidbir-personalu/ . Якщо вам потрібно знайти якісних працівників для вашої компанії або проекту, ця фірма пропонує професійні послуги у цьому напрямку. Вони ретельно аналізують ваші вимоги та критерії та забезпечують ефективний процес підбору персоналу. Я впевнена, що вони допоможуть вам знайти найкращих фахівців для вашого бізнесу. Звертайтеся до цієї компанії, якщо вам потрібен професійний підбір персоналу.

dm3481720Дата: Субота, 04.11.2023, 20:51 | Повідомлення # 5
Полковник
Спасибо за советы

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: