09.01.2025, Четвер, 03:08
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кажется начинается цистит.
violenashilkovaДата: Четвер, 14.10.2021, 19:48 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Постоянно бегаю в туалет, боли при мочеиспускании нет, но определенный дискомфорт чувствуется. Я думаю, что у меня начинается цистит. Что мне принят, чтоб убить эту болезнь на корню?

lizaliminaДата: Четвер, 14.10.2021, 19:50 | Повідомлення # 2
Сержант
Вам нужно набрать в ванную горячей воды, ну так, чтобы было комфортно сидеть в ней, обильное питье, хорошо бы выпить настой шиповника, но если нет, то просто теплой воды.

fionafilonoДата: Четвер, 14.10.2021, 20:00 | Повідомлення # 3
Сержант
Я раньше часто страдала циститами. Мне хорошо помогала грелка под одеяло, Канефрон и 5-нок, и обильное питье. И на утро все проходит. Сейчас такой период, что легко простудиться.

zinashilova5Дата: Четвер, 14.10.2021, 20:06 | Повідомлення # 4
Сержант
Автор, на основании одних симптомов нельзя ставить себе диагноз. Это может быть цистит, но похоже и на уретрит. В любом случае нужно пойти к врачу, и не заниматься самолечением. Мне нравится врача-уролог Ясинецкий, он принимает в этой клинике https://dobrota.ua/services-cat/urologiya/

mukolachervinko1987Дата: Неділя, 08.12.2024, 23:11 | Повідомлення # 5
Подполковник
Цистит це дуже підступна хвороба.

katrinivonovaДата: Неділя, 08.12.2024, 23:34 | Повідомлення # 6
Сержант
Цистит після сексу – досить поширена проблема серед жінок, яка виникає через анатомічні особливості організму. Інфекція може потрапляти в сечовий міхур через уретру під час статевого акту, спричиняючи запалення. Симптоми включають часте сечовипускання, печіння та біль. Щоб уникнути цієї проблеми, важливо дотримуватися гігієни, пити багато води та спорожнювати сечовий міхур після інтимної близькості https://www.canephron.ua/ru/articles/cystit-posle-seksa . За перших ознак варто звернутися до лікаря.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: