16.11.2024, Субота, 03:31
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Комплімент чоловікам
valetka583Дата: Вівторок, 09.11.2021, 15:13 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви взагалі вмієте робити компліменти чоловікам? Я не маю уявлення яким чином це має відбуватись. Нещодавно побачила статтю в інтернеті, де психологи радили робити такі приємності своїм чоловікам. Хочу спробувати, допоможіть підібрати слова!

lermontovlermikДата: Середа, 10.11.2021, 11:30 | Повідомлення # 2
Подполковник
Ніколи не чув від своєї дружини компліментів. Все гаразд, у нас дома злагода та порозуміння, та щасливе подружнє життя. Але я ніколи не чув від неї слів, на кшталт “Який ти в мене мужній” або “Який ти в мене працьовитий”. Якщо чесно, то мені було б приємно.

kykanaslivaДата: Середа, 10.11.2021, 11:31 | Повідомлення # 3
Подполковник
Цитата lermontovlermik ()
Ніколи не чув від своєї дружини компліментів. Все гаразд, у нас дома злагода та порозуміння, та щасливе подружнє життя. Але я ніколи не чув від неї слів, на кшталт “Який ти в мене мужній” або “Який ти в мене працьовитий”. Якщо чесно, то мені було б приємно.

Це все тому що нас виховують за схемою, що чоловіки повинні говорити жінкам гарні слова. Але ми вже давно живемо у суспільстві де панує гендерна рівноправність. Я вважаю, що жінкам саме час навчитись говорити схвалюючі слова в адрес сильної половини людства.

linalineva7Дата: Середа, 10.11.2021, 11:31 | Повідомлення # 4
Подполковник
Так, колись мистецтво зваблювання жінки складалося також з мистецтва слова, тобто чоловіків вчили гарно розмовляти та придумувати різні приємні слова для чарівних дам. Тепер черга за слабкою статтю.
Наразі завдяки інтернету кожна жінка має змогу підібрати компліменти чоловіку https://blog.karpachoff.com/komplim....ih-fraz з метою показати своє відношення до нього. Сильна стать набагато ближче сприймає такі прояви емоцій від жінок. Особливо, якщо це робить їх половина.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: