tania21kalinichenko | Дата: П`ятниця, 11.02.2022, 10:21 | Повідомлення # 1 |
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 573
Статус: Offline
| Спасибо большое автору статьи https://www.business-gazeta.ru/article/497349 за интересную и полезную информацию, с которой я с огромным удовольствием ознакомилась. Перешла по ссылочке и почитала информацию на сайте бюро гастрономического перевода Rest-Menu. Цены на эту услугу совсем недорогие. Любой владелец ресторана точно может это себе позволить.
Повідомлення відредагував tania21kalinichenko - П`ятниця, 11.02.2022, 10:21 |
|
| |
Livais | Дата: П`ятниця, 07.07.2023, 13:36 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 230
Статус: Offline
| Я думаю теж про те, що, напевно, є сенсу свою піцерію відкрити, тим більше, що зараз дуже активний сезон і треба думати як розвиватися. Ну а що? Оренда приміщення недорого коштує, печі для піци https://np.com.ua/product....a-piczy теж можна легко купити, так що не бачу ніяких складнощів в цьому.
|
|
| |