31.12.2025, Середа, 14:45
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Туфлі лофери
LevchenkoДата: П`ятниця, 13.05.2022, 11:21 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені потрібно купити шкіряні туфлі лофері гарної якості, щоб мені їх вистачило хоча б року на два. Якщо ви вже здійснювали такі покупки в інтернеті тоді я чекаю від вас адреси онлайн магазинів, раніше всім дякую.

vasya195Дата: П`ятниця, 13.05.2022, 11:27 | Повідомлення # 2
Подполковник
Я не коли не купував взуття в інтернеті і вам не раджу, ось скажіть якщо взуття яке ви купити не зручно буде сидіти на нозі, припустимо туфлі тиснуть або наоборот завеликі по нозі що тоді робити?

LevchenkoДата: П`ятниця, 13.05.2022, 11:28 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Нічого не робити, просто не забирати їх на новій пошті, адже я передоплату в жодному разі не робитиму. Ще я в ідеалі знаю свій розмір ноги, тому я думаю, що зі мною таке не може статися.

misterbicipsДата: П`ятниця, 13.05.2022, 11:29 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Quote Levchenko ()
Мені потрібно купити шкіряні туфлі лофері гарної якості, щоб мені їх вистачило хоча б року на два. Якщо ви вже здійснювали такі покупки в інтернеті тоді я чекаю від вас адреси онлайн магазинів, раніше всім дякую.

З минулого року купуй взуття в інтернет магазині VITTO ROSSI, може вам щось сподобається, у них на сайті зможете знайти туфлі лофері https://vittorossi.ua/shop/muzhskie_modeli/obuv_1/tufli_lofery/ . У даному онлайн магазині великий асортимент жіночого та чоловічого взуття, завжди є потрібні розміри.
Моїм туфлям уже пішов другий рік, вигляд у них добрій, тож за якість можете не переживати. Для мене головне, що вони легкі, мають якісну підошву, яка не продавлюється на п'яті.Крім туфель в них багато іншого взуття, подивитись весь асортимент.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: