30.11.2024, Субота, 00:39
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купити ноутбук у Львові
akhamsaДата: Неділя, 28.08.2022, 17:59 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У яких зараз виробників хороші ноутбуки? Хочу синові взяти ноутбук для навчання, і щоб міг пограти в ігри на ньому. Так ось, який ноутбук зараз краще вибрати для покупки? Сподіваюся на ваші поради.

cocacolaДата: Неділя, 28.08.2022, 22:01 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Із запропонованих консультантом варіантів, я обрав з можливих acer aspire 3 a315-32-c2mh з великим обємом оперативної памяті, можливо вставити флешку додатково.

bitehДата: Неділя, 28.08.2022, 22:01 | Повідомлення # 3
Подполковник
Почніть з рейтингу, можливо вам і не знадобляться рекомендації форумчан. Із популярних варінтів за 2022 рік, слід звернути увагу на: Lenovo Legion 7 16, Legion 5 Pro,GIGABYTE Aorus 15P.

bolshechem_zhiznДата: Неділя, 28.08.2022, 22:02 | Повідомлення # 4
Подполковник
Привіт, що б ви розуміли, виробники ноутбуків виробляють тільки зовнішню частину ноутбука, а всі комплектуючі у них практично однакові, це вже залежить від моделей, в деяких можуть бути слабкіше, в деяких можуть бути могутніше комплектуючі.
Я собі особисто замовляв ноутбук LENOVO V15 III Iron Grey у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/notebooks/ в даному інтернет магазині.
Цей ноутбук відмінно підходить для роботи, і навіть в ігри можна на ньому грати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: