Купити ноутбук у Львові
|
|
akhamsa | Дата: Неділя, 28.08.2022, 17:59 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| У яких зараз виробників хороші ноутбуки? Хочу синові взяти ноутбук для навчання, і щоб міг пограти в ігри на ньому. Так ось, який ноутбук зараз краще вибрати для покупки? Сподіваюся на ваші поради.
|
|
| |
cocacola | Дата: Неділя, 28.08.2022, 22:01 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Із запропонованих консультантом варіантів, я обрав з можливих acer aspire 3 a315-32-c2mh з великим обємом оперативної памяті, можливо вставити флешку додатково.
|
|
| |
biteh | Дата: Неділя, 28.08.2022, 22:01 | Повідомлення # 3 |
Подполковник
| Почніть з рейтингу, можливо вам і не знадобляться рекомендації форумчан. Із популярних варінтів за 2022 рік, слід звернути увагу на: Lenovo Legion 7 16, Legion 5 Pro,GIGABYTE Aorus 15P.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Неділя, 28.08.2022, 22:02 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
| Привіт, що б ви розуміли, виробники ноутбуків виробляють тільки зовнішню частину ноутбука, а всі комплектуючі у них практично однакові, це вже залежить від моделей, в деяких можуть бути слабкіше, в деяких можуть бути могутніше комплектуючі. Я собі особисто замовляв ноутбук LENOVO V15 III Iron Grey у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/notebooks/ в даному інтернет магазині. Цей ноутбук відмінно підходить для роботи, і навіть в ігри можна на ньому грати.
|
|
| |