30.11.2024, Субота, 21:50
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Где можно приобрести картонные коробки?
kirilzhilenko80Дата: Субота, 28.01.2023, 16:05 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Здравствуйте! У меня тут такой вопрос, кто знает, где можно приобрести картонные коробки оптом?

menigorekДата: Субота, 28.01.2023, 16:29 | Повідомлення # 2
Полковник
Я всегда пользуюсь услугами магазина ShopTobi. Здесь, уйма разных упаковок, сам покупаю здесь можно найти картонные коробки оптом https://shoptobi.com.ua/ru/categories/korobki-optom они надёжные и крепкие, клиенты довольны таким обслуживанием. Товар доходит до покупателя в целости и сохранности. Там большой ассортимент и вы сможете без труда подобрать именно то, что вам необходимо.

lermontovlermikДата: Понеділок, 01.07.2024, 17:12 | Повідомлення # 3
Подполковник
Мене цікавить питання, де найкраще замовити коробки для зберігання різних речей. Мені потрібні різні розміри та типи коробок, від маленьких до великих, а також бажано, щоб вони були міцні та витримували велику вагу. Хотілося б знайти надійного постачальника з хорошими відгуками та адекватними цінами.

kykanaslivaДата: Понеділок, 01.07.2024, 17:25 | Повідомлення # 4
Подполковник
Раджу вам звернути увагу на компанію Васіліск, яка займається виготовленням картонних коробок https://vpak.com.ua/ . Вони пропонують широкий асортимент продукції, від стандартних розмірів до індивідуальних замовлень. Крім того, їхні коробки відзначаються високою якістю та міцністю, що є важливим фактором для зберігання та транспортування речей. Васіліск має чудові відгуки від клієнтів та пропонує конкурентні ціни. Впевнений, що ви будете задоволені їхньою продукцією та сервісом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: