09.01.2025, Четвер, 03:13
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сувеніри з логотипом
anatoliyberkanДата: П`ятниця, 14.04.2023, 12:44 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мій бізнес процвітає ,хочу створити якісь сувеніри з логотипом компанії ,підкажіть спеціалістів?

karabolka5Дата: Понеділок, 17.04.2023, 16:10 | Повідомлення # 2
Рядовой
Можу порадити компанію, вони займаються друком на одязі та чашках. Я замовляла не для компанії, а для друзів на подарунок, залишалась задоволена.
Якісно і швидко, за вашим власним дизайном. Думаю якщо оптово щось брати плануєте, то можна буде домовитись про якусь знижку та на чому саме хочете друк

NikitaДата: Вівторок, 18.04.2023, 15:50 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я радий почути, що ваш бізнес процвітає і ви зацікавлені у створенні сувенірів з логотипом компанії. Я б рекомендував вам звернутися до професіоналів в цій галузі. Якщо ви шукаєте високоякісні послуги з дизайну та виробництва сувенірів з логотипом, то можу рекомендувати сайт https://markhub.com.ua/ Цей сайт спеціалізується на створенні рекламних матеріалів та подарунків з унікальним дизайном та вашим логотипом. Вони пропонують широкий асортимент продукції та зможуть допомогти вам знайти те, що вам потрібно. Візьміть до уваги їхні послуги, якщо вам потрібні якісні сувеніри з логотипом вашої компанії.

Повідомлення відредагував Nikita - Вівторок, 18.04.2023, 15:50

polina999www15Дата: Четвер, 28.11.2024, 19:55 | Повідомлення # 4
Полковник
тут важно качество таких подарков как по мне

werrtywertwerryДата: Неділя, 22.12.2024, 14:44 | Повідомлення # 5
Подполковник
Важливо підбирати якісну продукцію, я ось нещодавно підібрала чашки з логотипом на замовлення https://es.com.ua/ua/posuda/posuda-chashki тут заявку лишила, чашки доставили своєчасно, вони стильні, та головне, що логоти тут працює як реклама класно

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: