27.11.2024, Середа, 00:17
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як краще вибрати мультиварки Moulinex!
menigorekДата: Четвер, 10.08.2023, 07:43 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Як думаєте, мультиварка-скороварка зможе скоротити час на приготування їжі? Чи варто її купувати? Якщо так, то яку вибрати? Можете накидати варіантів у коментарі, якими користуєтеся ви.

a_sovДата: Четвер, 10.08.2023, 07:44 | Повідомлення # 2
Полковник
Звичайно заощадить час, у мультиварці дуже зручно готувати каші, плов, робити жарке з картоплею та м'ясом, та й суп чи борщ теж швидко. Накидав туди всякого і пішов у своїх справах, прийшов, а вже готове.

kirilzhilenko80Дата: Четвер, 10.08.2023, 07:45 | Повідомлення # 3
Полковник
Ми собі мулінекс купували, мені вона дуже подобається, не пам'ятаю точно якась модель, вона вже років 6 у нас користуємося нею регулярно, навіть як мікрохвильова піч для розігріву їжі, так що річ потрібна, беріть.

taras_gamperДата: Четвер, 10.08.2023, 07:46 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Цитата kirilzhilenko80 ()
Ми собі мулінекс купували, мені вона дуже подобається, не пам'ятаю точно якась модель, вона вже років 6 у нас користуємося нею регулярно, навіть як мікрохвильова піч для розігріву їжі, так що річ потрібна, беріть.

Привіт всім. Подивіться які є класні і не дорогі мультиварки-скороварки Moulinex https://allo.ua/ua....rovarka у магазині Алло, може вам якась модель сподобається. Я брала мультиварку-скороварку для приготування йогуртів та варіння на пару в основному, тому що перейшла на правильне харчування, і мені зручніше готувати такі страви саме в мультиварці.
Моя мама в мультиварці і котлетки тушить і м'ясо, а також пече бісквіти, вони виходять пишними і ніжними. Радимо.

lulutanДата: Субота, 16.11.2024, 04:31 | Повідомлення # 5
Рядовой
Вибір техніки для кухні для мене взагалі складне питання.

lyusiyapanagarДата: Субота, 16.11.2024, 04:36 | Повідомлення # 6
Рядовой
Я теж дуже довго і прискіпливо обираю кухонну техніку, згадую як свою вбудовану мікрохвильову піч https://bt.rozetka.com.ua/ua/microwaves/c80162/89806=450607/ місяць обирала, то зараз аж смішно.
А тоді для мене то була така проблема. biggrin

Повідомлення відредагував lyusiyapanagar - Субота, 16.11.2024, 04:36

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: