Як краще вибрати мультиварки Moulinex!
|
|
menigorek | Дата: Четвер, 10.08.2023, 07:43 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Як думаєте, мультиварка-скороварка зможе скоротити час на приготування їжі? Чи варто її купувати? Якщо так, то яку вибрати? Можете накидати варіантів у коментарі, якими користуєтеся ви.
|
|
| |
a_sov | Дата: Четвер, 10.08.2023, 07:44 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Звичайно заощадить час, у мультиварці дуже зручно готувати каші, плов, робити жарке з картоплею та м'ясом, та й суп чи борщ теж швидко. Накидав туди всякого і пішов у своїх справах, прийшов, а вже готове.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Четвер, 10.08.2023, 07:45 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Ми собі мулінекс купували, мені вона дуже подобається, не пам'ятаю точно якась модель, вона вже років 6 у нас користуємося нею регулярно, навіть як мікрохвильова піч для розігріву їжі, так що річ потрібна, беріть.
|
|
| |
taras_gamper | Дата: Четвер, 10.08.2023, 07:46 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата kirilzhilenko80 ( ) Ми собі мулінекс купували, мені вона дуже подобається, не пам'ятаю точно якась модель, вона вже років 6 у нас користуємося нею регулярно, навіть як мікрохвильова піч для розігріву їжі, так що річ потрібна, беріть.
Привіт всім. Подивіться які є класні і не дорогі мультиварки-скороварки Moulinex https://allo.ua/ua....rovarka у магазині Алло, може вам якась модель сподобається. Я брала мультиварку-скороварку для приготування йогуртів та варіння на пару в основному, тому що перейшла на правильне харчування, і мені зручніше готувати такі страви саме в мультиварці. Моя мама в мультиварці і котлетки тушить і м'ясо, а також пече бісквіти, вони виходять пишними і ніжними. Радимо.
|
|
| |
lulutan | Дата: Субота, 16.11.2024, 04:31 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| Вибір техніки для кухні для мене взагалі складне питання.
|
|
| |
lyusiyapanagar | Дата: Субота, 16.11.2024, 04:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
| Я теж дуже довго і прискіпливо обираю кухонну техніку, згадую як свою вбудовану мікрохвильову піч https://bt.rozetka.com.ua/ua/microwaves/c80162/89806=450607/ місяць обирала, то зараз аж смішно. А тоді для мене то була така проблема.
Повідомлення відредагував lyusiyapanagar - Субота, 16.11.2024, 04:36 |
|
| |