01.12.2025, Понеділок, 06:37
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коли уже можна притбати Айфон 15?
a_sovДата: Вівторок, 19.09.2023, 10:25 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт після перегляду презентації Apple. Зайнявся ідеєю купити свій перший iPhone. Але там багато моделей, і кожна по-своєму цікава. Хто розуміється, у цій техніці підкажіть, який краще вибрати.

Повідомлення відредагував a_sov - Вівторок, 19.09.2023, 10:25

HzBoyДата: Вівторок, 19.09.2023, 10:26 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Привіт. Дивіться кількість ядер, що більше їх, то краще. І на ємність акумулятора також зверніть увагу. Тоді будете впевнені, що телефон буде працювати дуже швидко, і безперебійно.

menigorekДата: Вівторок, 19.09.2023, 10:26 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Подивіться в інтернеті відеорекомендації, як вибрати телефон під ваші потреби і спробуйте це зробити самостійно. Я для роботи брав собі торік Айфон 11 Про. Дуже задоволений своїм вибором.

kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 19.09.2023, 10:27 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата menigorek ()
Подивіться в інтернеті відеорекомендації, як вибрати телефон під ваші потреби і спробуйте це зробити самостійно. Я для роботи брав собі торік Айфон 11 Про. Дуже задоволений своїм вибором.

Можу з особистого досвіду підказати, що практично всю техніку Apple я купував у магазині Алло. Там знайшов свій ідеальний варіант телефону, який планую придбати найближчим часом.
Це Apple iPhone 15 Pro https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_15_pro/ якість телефону висока, продуктивність теж, стильний і зручний для роботи з соціальними мережами та додатками для фото та відео обробки, що для мене найголовніше. Так що можете, і ви туди заглянути і сміливо вибирати модель, що сподобалася.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: