23.01.2026, П`ятниця, 11:39
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ОАЭ
timtimДата: Четвер, 29.02.2024, 21:16 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Одной из основных причин моего решения о переезде является процветающий технологический сектор в ОАЭ, особенно в таких городах, как Дубай . Как инженер-программист, мне хочется получить возможность сотрудничать с талантливыми профессионалами со всего мира.
Настроившись на переезд, следующим шагом стал поиск подходящего жилья в выбранном мной городе. К счастью, я обнаружил https://emirates.estate/ru/, надежную платформу для размещения объявлений о недвижимости в ОАЭ. Их обширная база данных объектов недвижимости позволила мне легко найти комфортабельную квартиру, соответствующую моим потребностям.
Если кто-то еще рассматривает возможность аналогичного карьерного роста, я здесь, чтобы обсудить, предложить поддержку и поделиться своим опытом на этом пути.

lumoslinkbuildingДата: Понеділок, 31.03.2025, 17:45 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт!

Я місяцями досліджував ринок нерухомості Дубая, але чим більше я дізнавався, тим важче мені було прийняти рішення. Я хочу придбати квартиру для доходу від оренди + можливий майбутній переїзд (бюджет: 500 тис. доларів США максимум).

Зараз розривається між:

Dubai Marina – дорожче, але високий попит на оренду

Jumeirah Village Circle (JVC) – доступна ціна, але нижча врожайність

Центр міста – преміальне розташування, але висока плата за обслуговування

Мої основні питання:

Яку область ви б порекомендували для довгострокової рентабельності інвестицій?

Чи зараз сприятливий час для покупки готової нерухомості, чи я повинен розглянути можливість планування планів оплати?

Яких юридичних підводних каменів слід остерігатися іноземному покупцю?

Я знайшов деякі корисні відомості про ринок на сайті https://www.austincontrarian.com/, але я хотів би почути від справжніх інвесторів, які мають досвід у цих сферах.

P.S. Вибачте, якщо це не по темі цього підфоруму! Моди, перенесіть, якщо потрібно.

Повідомлення відредагував lumoslinkbuilding - Понеділок, 31.03.2025, 18:10

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: